logo

plovdivclubs.com

Vogue празнува своя първи рожден ден
Vogue празнува своя първи рожден ден

Vogue празнува своя първи рожден ден

публикувана на 28.09.2015 10:55

 

Vogue music club ще отпразнува своя първи рожден ден тази събота, 3-ти октомври. През тази една година VOGUE може да се похвали с много приятели и верни фенове, които го пълнеха всеки уикенд. Нашумялото пловдивско заведение може да се похвали и с дълги нощи, бурни емоции и много изпълнители, качи ли се на сцената на VOGUE.

 

Vogue e невероятен нощен клуб в Пловдив, който може да се похвали с хиляди верни фенове, забавляващи се в него. Неговите гости обичат да пеят и танцуват до първи петли, а за тяхното добро настроение се грижи професионалният екип на този  нощен клуб.

 

Рожденият ден ще започне още в сряда, когато в заведението гостува колоритният Криско. В петък пък специалният гост ще бъде Любо Киров. Toй отнвоо ще докара с гласа си дамите до разчувстване и много танци. Любо е едно от емблематичните лица на българската поп музика. Всяко негово участие е изпълнено с качествена музика, поднесена по интелигентен начин. Всеки път концертите му са по-добри от предишния, а това е повече от показателно.

 

Обновен, с нов интериор, на 24-ти септември VOGUE стартира своя втори сезон, през който обеща много вълнуващи моменти, емоции и гост-изпълнители.

 


Седмична програма